Debby Rijvers, geboren 16 mei 1979 te Breda wilde vroeger boswachter worden, ze was het liefst buiten en aangesloten bij het IVN (Instituut Voor Natuureducatie). De interesse in de natuur en buiten zijn is er nog steeds onverminderd en ze combineert haar creativiteit met haar 2 rechter handen. Na de opleiding tot hovenier besloot ze 1 mei 1999 als zelfstandig ontwerper aan de slag te gaan.

Dagelijks verdiept ze zich in de laatste trends en noviteiten op design gebied. Haar oog voor detail ziet u terug in ieder aspect van het tuinontwerp, alles wordt nauwkeurig overdacht. De wens van haar opdrachtgevers staat centraal en wordt aangevuld met kennis en ervaring passend bij de opdracht.

De beste omschrijving van haar werk en wat haar het meest onderscheidt van haar collega ontwerpers is dat ze niet alleen een prachtig plan maakt maar een tuinontwerp weet te creëren wat u doet thuiskomt in uw eigen tuin.

“Aanstekelijk enthousiast, empathisch vermogen en oog voor detail zorgen ervoor dat zij steeds weer exact de juiste sfeer weet te creëren.”