Biografie

Debby Rijvers, geboren 16 mei 1979 te Breda wilde graag boswachter worden. Ze was vaak te vinden in de natuur en aangesloten bij het IVN (Instituut Voor Natuureducatie) en die interesse in dieren, planten en buiten zijn is er nog steeds onverminderd. Ze is creatief en graag met haar handen bezig en na de opleiding tot hovenier besloot ze 1 mei 1999, in plaats van het volgende schooljaar te starten op Hogeschool van Hall Larenstein, haar eindexamen project te verwezenlijken en is ze een ontwerpbureau gestart.

Onder de naam ieljos tuinontwerp & tuinadvies is alles begonnen. In 2001 is zij gestopt met uitvoerende werkzaamheden en verder gegaan onder de naam Debby Rijvers Tuinontwerp waarbij ze zich toegespitst heeft op ontwerp. Dagelijks verdiept ze zich in de laatste trends en noviteiten op design gebied. Haar oog voor detail ziet u terug in ieder aspect van het tuinontwerp, alles wordt nauwkeurig overdacht tot het ultieme plan op tafel ligt. De wens van haar opdrachtgevers staat centraal en vult ze aan met haar kennis en ervaring passend bij de opdracht.

De beste omschrijving van haar werk en wat haar het meest onderscheidt van haar collega ontwerpers is dat ze niet alleen een prachtig plan maakt maar een tuinontwerp weet te creëren wat u doet thuiskomt in uw eigen tuin.

“Aanstekelijk enthousiast, empathisch vermogen en oog voor detail zorgen ervoor dat zij exact de juiste sfeer weet te creëren en maakt haar een van de meest toonaangevende tuinontwerpers van de regio.”